Erzurum İl Koordinatörlüğü

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE


KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Kurumumuz, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınından korunmak ve bu anlamda toplumsal mücadeleye destek olmak amacıyla önlemler almaya devam etmektedir.

Bu kapsamda, hem vatandaşlarımızın hem de personelimizin sağlığı için, salgının yayılımında en önemli etkenlerden biri olan teması en aza indirmek ve sosyal mesafeyi korumak adına, il koordinatörlüklerimizdeki Yardım Masalarında yüz yüze görüşme yapılmasına bir süre ara verilmesinin faydalı olacağı değerlendirilmiştir.

Bu süre içinde soru ve şikâyetlerinizi kurumsal bilgi edinme kanalımızdan e-posta (info@tkdk.gov.tr), Yardım Masası telefon hattından (444 85 35) veya web sitemizdeki Yardım Masası Modülü (https://tkdk.gov.tr/YardimMasasi) üzerinden iletebilirsiniz.

Öte yandan, il koordinatörlüklerimizde süreçleri devam eden eksik evrak tamamlama, ek bilgi sunma, sözleşme imzalama, ödeme talep paketi sunma gibi iş ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için gelmeden önce il koordinatörlüklerimizle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu

    Cimer